Ondernemen

Wat is het vermogen van Wout Weghorst? [2024]

juni 13, 2024

Wat is het vermogen van Wout Weghorst? Achter de schijnwerpers van het voetbalveld heeft deze Nederlandse spits niet alleen doelpunten gescoord, maar ook een indrukwekkend fortuin opgebouwd.

Dit artikel werpt een blik op zijn sprong naar Manchester United en de aanzienlijke stap voorwaarts in zijn financiële en sportieve carrière.

Ontdek hoe Weghorst zijn weg heeft gevonden van FC Emmen naar Europese topclubs, en hoe zijn salaris en vermogen een reflectie zijn van zijn succes op het veld.

Wat is het vermogen van Wout Weghorst?

Wout Weghorst, de Nederlandse voetballer die recent zich mag klaar maken voor het EK van 2024, heeft zichzelf financieel goed gepositioneerd.

Zijn geschatte vermogen wordt momenteel op zo’n 17 miljoen euro geschat. Voordat hij bij United tekende, verdiende hij al aanzienlijk bij Besiktas en daarvoor bij Burnley. Dit lijkt aanzienlijk meer dan het vermogen van de assistent bondcoach van Oranje: Erwin Koeman.

Zijn salaris bij Manchester United was naar verluidt zo’n 120.000 pond per week, wat neerkomt op een aanzienlijke jaarsalaris van meer dan 7 miljoen euro.

Wie is Wout Weghorst?

Wie is Wout Weghorst? Geboren en getogen in Nederland, begon Wout zijn professionele voetbalreis in 2012 bij FC Emmen.

Na succesvolle stints bij clubs als Heracles Almelo en AZ, maakte hij de overstap naar Duitsland, waar hij indruk maakte bij VfL Wolfsburg.

Zijn ster bleef stijgen, met recente optredens bij Besiktas voordat hij naar Manchester United verhuisde. Weghorst staat bekend om zijn doelpunten en heeft ook internationaal opgemerkt, met een impactvolle bijdrage tijdens het WK in Qatar.

Waar heeft Wout Weghorst zijn vermogen mee opgebouwd?

Het vermogen van Wout Weghorst is voornamelijk opgebouwd door zijn succesvolle voetbalcarrière.

Van bescheiden begin bij FC Emmen tot lucratieve contracten bij Europese topclubs zoals AZ, VfL Wolfsburg, en Manchester United, heeft Weghorst consistent gepresteerd op het veld.

Zijn transfersommen en salarissen hebben bijgedragen aan zijn geschatte vermogen van ongeveer 17 miljoen euro.

Hoeveel verdient Wout Weghorst per maand?

Het exacte maandelijkse salaris van Wout Weghorst bij Manchester United is niet officieel bekendgemaakt. Echter, volgens bronnen verdiende hij naar verluidt 120.000 pond per week, wat neerkomt op een substantieel bedrag per maand.

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Wout Weghorst? 

Het geschatte vermogen van Wout Weghorst wordt op ongeveer 17 miljoen euro geschat.

Wat is het geschatte salaris van Wout Weghorst? 

Het geschatte salaris van Wout Weghorst bij Manchester United was naar verluidt 120.000 pond per week.

Is Wout Weghorst Miljonair?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen