Ondernemen

Wat is het vermogen Nathan Ake?[2024]

juni 12, 2024

Wat is het vermogen van Nathan Ake? Nou, laten we het hebben over deze Haagse held die niet alleen het voetbalveld domineert, maar ook de financiële wereld met zijn indrukwekkende fortuin.

In dit artikel duiken we in de wereld van Nathan Ake, van zijn bescheiden start bij Chelsea tot zijn miljoenencontracten bij clubs als Bournemouth en Manchester City.

Hang maar vast je voetbalschoenen op en maak je klaar om meer te weten te komen over hoe deze verdediger zijn vermogen heeft opgebouwd!

Wat is het vermogen van Nathan Ake?

Nathan Ake, bekend van zijn verdedigende kunsten op het voetbalveld, heeft niet alleen zijn tegenstanders ontzag ingeboezemd, maar ook zijn bankrekening goed gevuld.

Geboren en getogen in Den Haag, heeft deze Nederlandse voetballer een vermogen opgebouwd dat wordt geschat op zo’n 27 miljoen euro.

Zijn slimme investeringen in vastgoed, waaronder elf panden in zijn geboortestad, hebben bijgedragen aan zijn financiële succes. Wat betreft salaris zit hij ook niet verkeerd: momenteel verdient hij zo’n 120.000 Britse Pond per week.

Wie is Nathan Ake?

Wie is Nathan Ake? Deze Haagse held, geboren in 1995, heeft de voetbalwereld veroverd met zijn talent en toewijding.

Opgegroeid met een Ivoriaanse vader en een Nederlandse moeder, begon zijn reis als profvoetballer bij Chelsea in 2011. Na verschillende uitleenbeurten aan clubs als Watford en Reading vond hij zijn thuis bij Bournemouth.

In 2020 maakte Manchester City hem een sensationele aanbieding van 45 miljoen euro. Vandaag de dag staat hij stevig als verdediger in het ‘Shark Team’, met een oogverblindend salaris van 120.000 Britse Pond per week.

Waar heeft Nathan Ake zijn vermogen mee opgebouwd?

Nathan Ake heeft zijn vermogen opgebouwd met een slimme mix van voetbaltalent en vastgoedinvesteringen. Door zijn indrukwekkende prestaties op het veld wist hij lucratieve contracten te tekenen bij clubs als Bournemouth en Manchester City.

Maar daar houdt het niet op. Ake is ook een slimme investeerder, met een aanzienlijk deel van zijn fortuin gestoken in vastgoed, met maar liefst elf panden in zijn geboortestad Den Haag. Met zijn dubbelzijdige talent heeft hij een vermogen van 27 miljoen euro weten te vergaren. Dat is wel minder dan oranje-collega Matthijs de Ligt.

Hoeveel verdient Nathan Ake per maand?

Het salaris van Nathan Ake is een punt van nieuwsgierigheid voor velen. Momenteel verdient deze verdediger een imposant bedrag van 120.000 Britse Pond per week.

Dat komt neer op een flinke som per maand, waarmee hij zijn talent en toewijding op het veld ruimschoots beloond ziet.

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Nathan Ake? 

Het geschatte vermogen van Nathan Ake wordt op zo’n 27 miljoen euro geschat.

Wat is het geschatte salaris van Nathan Ake?

Nathan Ake verdient momenteel zo’n 120.000 Britse Pond per week.

Is Nathan Ake Miljonair?

Ja, Nathan Ake mag zichzelf met een geschat vermogen van 27 miljoen euro zeker een miljonair noemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen