Ondernemen

Wat is het vermogen van Mona Keijzer? [2024]

juli 4, 2024

Wat is het vermogen van Mona Keizer? Mona Keijzer, voormalig staatssecretaris van Economische Zaken, heeft een indrukwekkende carrière in de Nederlandse politiek. Haar vermogen en salaris zijn zullen we in dit artikel bespreken!

Het is duidelijk dat haar verschillende functies, waaronder die van wethouder, Tweede Kamerlid, en staatssecretaris, aanzienlijk hebben bijgedragen aan haar financiële status.

Wat is het vermogen van Mona Keijzer?

eze vraag blijft onbeantwoord, aangezien er geen exacte cijfers beschikbaar zijn. Mona Keijzer heeft door de jaren heen verschillende functies bekleed, zoals wethouder in Purmerend, Tweede Kamerlid, en staatssecretaris van Economische Zaken.

Haar inkomen uit deze posities heeft bijgedragen aan haar vermogen. Hoewel het specifieke bedrag onbekend is, kan men aannemen dat haar politieke carrière haar financieel goed heeft gedaan. Het geschatte salaris van een staatssecretaris in Nederland ligt rond de €170.000 per jaar. Bekijk ook het vermogen van Sophie Hermans!

Wie is Mona Keijzer?

Wie is Mona Keijzer? Geboren op 9 oktober 1968 in Edam, heeft Mona Keijzer een lange weg afgelegd in de Nederlandse politiek. Na haar studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam begon ze haar carrière als jurist en mediator.

Haar politieke loopbaan startte als wethouder in de gemeenten Waterland en Purmerend. In 2012 werd ze lid van de Tweede Kamer voor het CDA, waar ze zich onder andere bezighield met verpleeg- en thuiszorg en cultuur.

In 2017 werd ze benoemd tot staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet-Rutte III. Keijzer stond bekend om haar kritische houding ten opzichte van coronamaatregelen, wat uiteindelijk leidde tot haar ontslag in 2021.

Sindsdien heeft ze de politieke partij BBB versterkt en blijft ze actief in het publieke domein. Keijzer’s huidige functie is lid van de Tweede Kamer voor BBB.

Waar heeft Mona Keijzer haar vermogen mee opgebouwd?

Het vermogen van Mona Keijzer is opgebouwd door haar jarenlange inzet in de politiek. Het vermogen Mona Keijzer komt voort uit haar rollen als wethouder, Tweede Kamerlid en staatssecretaris.

Ze heeft in deze functies een stabiel en waarschijnlijk hoog inkomen gehad, wat haar financiële situatie gunstig heeft beïnvloed. Naast haar politieke functies heeft ze ook gewerkt als jurist en mediator, wat ook bijdraagt aan haar totale vermogen.

Hoeveel verdient Mona Keijzer per maand?

Het salaris van Mona Keijzer als voormalig staatssecretaris lag naar schatting rond de €14.000 per maand. Dit salaris is passend gezien de verantwoordelijkheden en de eisen van de functie.

Als Tweede Kamerlid verdiende ze waarschijnlijk iets minder, maar nog steeds een substantieel bedrag. Het exacte huidige salaris van Mona Keijzer is niet publiekelijk bekend.

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Mona Keijzer? 

Het exacte vermogen van Mona Keijzer is niet bekend.

Wat is het geschatte salaris van Mona Keijzer? 

Het salaris van Mona Keijzer als staatssecretaris lag rond de €170.000 per jaar, wat neerkomt op ongeveer €14.000 per maand.

Is Mona Keijzer Miljonair?

Er zijn geen publieke gegevens die bevestigen of Mona Keijzer een miljonair is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen