Ondernemen

Wat is het vermogen van Kelly Piquet? [2024]

april 8, 2024

Wat is het vermogen van Kelly Piquet? Te midden van de Formule 1-glamour en haar relatie met Max Verstappen, is Kelly Piquet een bekend gezicht. Maar hoe zit het met haar eigen financiën? Dit artikel ontrafelt het mysterie rondom het vermogen en salaris van Kelly Piquet en werpt een licht op hoe ze haar eigen weg heeft gebaand in de wereld van media, mode en motorsport.

Wat is het vermogen van Kelly Piquet?

Wat is het vermogen van Kelly Piquet? Kelly Piquet, bekend van haar werk als media-persoonlijkheid, model en influencer, heeft een vermogen dat weliswaar niet kan tippen aan dat van haar vader, de legendarische F1-coureur Nelson Piquet. Haar vermogen wordt geschat tussen de 700.000 dollar en één miljoen dollar, volgens Essentially Sports. Hoewel haar salaris niet openbaar is, heeft haar werk in de media, mode en motorsport ongetwijfeld bijgedragen aan haar financiële welzijn. 

Wie is Kelly Piquet?

Wie is Kelly Piquet? Kelly Piquet, geboren in 1988, is een Braziliaanse mediapersoonlijkheid, model en influencer. Ze komt uit een opmerkelijke familie - haar vader is Nelson Piquet, een drievoudig Formule 1-wereldkampioen. Kelly heeft haar naam niet alleen te danken aan haar beroemde achternaam; ze heeft ook hard gewerkt om haar eigen pad te banen in de media- en modewereld.

Als dochter van een legendarische F1-coureur groeide ze op in de wereld van de autosport, maar koos ze uiteindelijk voor een carrière buiten de racebaan. In haar tienerjaren volgde Kelly haar passie voor mode en media. Ze studeerde International Relations en begon haar carrière als Marketing Coordinator bij Group Arezzo SA. Daarnaast werkte ze als model en verscheen ze op de catwalk voor bekende merken.

Haar leven nam een nieuwe wending toen ze moeder werd van haar dochter, voortgekomen uit haar relatie met voormalig F1-coureur Daniil Kvyat. Kelly combineert nu haar rol als moeder met haar werk als mediapersoonlijkheid en influencer. Ze is actief op sociale media, waar ze een grote aanhang heeft opgebouwd.

Hoewel Kelly's naam onlosmakelijk verbonden is met de Formule 1-wereld vanwege haar vader en haar relaties met F1-coureurs, heeft ze haar eigen identiteit gecreëerd buiten de racecircuits. Haar vermogen om haar carrière te diversifiëren en haar eigen weg te banen, maakt haar tot een opvallende figuur in de wereld van media en entertainment.

Waar heeft Kelly Piquet haar vermogen mee opgebouwd?

Kelly Piquet heeft haar vermogen opgebouwd op verschillende manieren. Ondanks haar welvarende achtergrond heeft ze hard gewerkt om haar eigen pad te banen. Als model, influencer en mediapersoonlijkheid heeft Kelly haar naam gevestigd in de wereld van mode en media. 

Ze heeft samengewerkt met gerenommeerde merken, heeft een groot aantal volgers op sociale media en heeft haar eigen stempel gedrukt op de industrie. Hoewel ze een erfgenaam is van haar vaders fortuin, heeft Kelly bewezen dat ze haar vermogen verdient door haar eigen talenten en inspanningen. Met haar charme, intelligentie en doorzettingsvermogen heeft ze haar vermogen opgebouwd en haar plaats verdiend in de schijnwerpers.

Hoeveel verdient Kelly Piquet per maand?

Hoewel het exacte salaris van Kelly Piquet niet openbaar bekend is, mag je ervan uitgaan dat ze lekker verdient met haar carrière als model, influencer en mediapersoonlijkheid. Met zo'n sprankelende achternaam en een indrukwekkend CV, is het niet verrassend dat haar banksaldo goed gevuld is. Haar salaris is ongetwijfeld passend voor alle glamour en glitter die ze brengt. Dus ja, Kelly Piquet verdient naar alle waarschijnlijkheid behoorlijk goed haar brood, en laten we eerlijk zijn, dat is ook wel verdiend!

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Kelly Piquet?

Het vermogen van Kelly Piquet wordt tussen de 700.000 dollar en één miljoen dollar geschat. 

Wat is het geschatte salaris van Kelly Piquet? 

Het exacte salaris van Kelly Piquet is niet openbaar bekend, maar gezien haar carrière als model, influencer en mediapersoonlijkheid, mag je ervan uitgaan dat ze lekker verdient.

Is Kelly Piquet Miljonair?

Nee, Kelly Piquet wordt niet beschouwd als een miljonair, maar ze verdient wel behoorlijk goed haar brood met haar verschillende werkzaamheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen