Geld tips

Wat is het vermogen van John van ‘t Schip? [2024]

januari 24, 2024

Wat is het vermogen van John van ’t Schip in 2024? In deze inkijk in het leven van de Ajax-trainer gaan we niet alleen graven in zijn financiën, maar ook in zijn persoonlijke reis.

Ontdek hoe de voormalige Ajax-speler en huidige coach zijn weg heeft gebaand door de voetbalwereld en welke invloed dit heeft gehad op zijn welverdiende vermogen.

Van salarissen tot zijn indrukwekkende carrière, we ontrafelen het allemaal om je een kijkje te geven in het leven van John van ’t Schip.

Wat is het vermogen van John van ‘t Schip?

Wat is het vermogen van John van ’t Schip? Met een indrukwekkende voetbalcarrière bij Ajax en Genoa en zijn recente rol als hoofdtrainer bij Ajax, heeft Van ’t Schip zijn financiën stevig opgebouwd.

Hoewel het exacte vermogen niet bekend is, wordt geschat dat het rond de 11 miljoen euro ligt. Met zijn huidige functie als Ajax-trainer verdient hij naar schatting jaarlijks 1 miljoen euro. Een waar doelpunt op en naast het veld voor John van ’t Schip!

Wie is John van ‘t Schip?

Wie is John van ’t Schip? Geboren op 30 december 1963 in het Canadese Fort St. John, maakte deze voetbalgrootheid zijn entree in Nederland na een jeugd vol balplezier in Australië. Ajax ontdekte zijn talent en bood hem een plek in het eerste elftal aan, waar hij maar liefst tien jaar schitterde van 1982 tot 1992. Met 273 Eredivisie-wedstrijden en 29 doelpunten werd hij een onuitwisbaar onderdeel van de clubgeschiedenis.

Na zijn succesvolle periode bij Ajax waagde John van ’t Schip de sprong naar het Italiaanse Genoa, waar hij nog eens vier jaar de voetbalschoenen aantrok. Maar zijn liefde voor het spel hield niet op bij het veld. Van ’t Schip zette zijn stempel als trainer bij clubs als FC Twente, PEC Zwolle, Melbourne Heart, Melbourne City, Guadalajara, en als bondscoach van Griekenland.

In de persoonlijke sfeer kende John ook hoogte- en dieptepunten. Na bijna veertig gelukkige jaren met zijn vrouw Daniëlle Oonk, dochter van de beroemde zangers Willeke Alberti, verloor hij haar aan de gevolgen van uitgezaaide endeldarmkanker in 2023.

Maar, zoals het een ware voetballegende betaamt, ging John door. Sinds 30 oktober 2023 draagt hij met trots de titel van hoofdtrainer bij Ajax. Een rol die hij vervulde na het ontslag van Maurice Steijn, waarmee hij niet alleen zijn laatste vurige wens voor zijn overleden vrouw vervulde, maar ook Ajax nieuwe hoop bracht. Van ’t Schip, een naam die voetbaladrenaline door de Nederlandse velden laat stromen.

Waar heeft John van ‘t Schip zijn vermogen mee opgebouwd?

Vermogen John van ’t Schip? Daar is geen schot voor nodig, maar wel een schop! Deze voetbalgrootheid schopte niet alleen menig bal het net in, maar ook zijn bankrekening naar indrukwekkende hoogten. Van ’t Schip begon met het betoveren van Ajax-fans op het veld, waar zijn talent niet onopgemerkt bleef. De overstap naar Genoa bracht niet alleen Italiaans temperament, maar ook financiële groei.

Als trainer reeg hij successen aaneen bij clubs wereldwijd, van Australië tot Griekenland. En laten we niet vergeten dat hij niet alleen doelpunten, maar ook euro’s binnenhaalde. Met zijn geschatte vermogen van 11 miljoen euro bewijst John van ’t Schip dat voetballen niet alleen over passie gaat, maar ook over slimme financiële tackles. Het vermogen John van het Schip? Een ware winnaar op én naast het veld!

Hoeveel verdient John van ‘t Schip per maand?

Salaris John van ’t Schip? Het lijkt erop dat zijn loonzakje net zo goed gevuld is als zijn tactische trukendoos!

Hoewel het exacte bedrag niet op straat ligt, mag je er zeker van zijn dat de man achter Ajax’s succesvolle comeback niet op een houtje bijt. Als hoofdtrainer van de club heeft Van ’t Schip een baan met de druk van een penalty, maar is zijn salaris ook een absolute topklasse?

Hoe dan ook, met zijn voetbalwijsheid en charisma lijkt John van ’t Schip op weg naar de financiële Eredivisie. Salaris John van het Schip? Een geheim dat zelfs VAR niet kan onthullen!

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van John van ‘t Schip?

Het geschatte vermogen van John van ’t Schip wordt op ongeveer 11 miljoen euro geschat.

Wat is het geschatte salaris van John van ‘t Schip?

Het exacte geschatte salaris van John van ’t Schip is niet vermeld in de beschikbare informatie.

Is John van ‘t Schip Miljonair?

Ja, op basis van het geschatte vermogen van 11 miljoen euro kan worden geconcludeerd dat John van ’t Schip als miljonair kan worden beschouwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen