Geld tips

Wat is het vermogen van Irene Schouten? [2024]

februari 2, 2024

Wat is het vermogen van Irene Schouten in 2024? De Nederlandse schaats- en skeelerkampioene heeft niet alleen het ijs veroverd met haar indrukwekkende prestaties, maar ook financieel succes geboekt. 

In dit artikel duiken we in de wereld van Irene Schouten, ontrafelen we haar inkomstenbronnen en onthullen we hoe deze sportieve krachtpatser haar vermogen heeft opgebouwd. Van het marathonschaatsen tot gouden medailles, ontdek hoe Irene niet alleen schittert op het ijs, maar ook in haar financiële succesverhaal.


Wat is het vermogen van Irene Schouten?

Wat is het vermogen van Irene Schouten? Deze Nederlandse schaats- en skeelerkampioene heeft haar financiële succes opgebouwd met indrukwekkende prestaties op het ijs. Van wereldtitels tot sponsordeals, Irene schaatst niet alleen voor medailles maar ook voor de euro's.

Hoewel haar exacte vermogen niet bekend is, wordt het geschat op zo'n 1 miljoen euro. Haar maandelijkse salaris, afkomstig van sponsorcontracten en prijzengeld, wordt geschat op een aanzienlijke som. Irene Schouten, een krachtpatser op én buiten het ijs!


Wie is Irene Schouten?

Wie is Irene Schouten? Geboren op 6 juni 1992 in het pittoreske Andijk, Noord-Holland, is Irene niet zomaar een schaatsster; ze is een Nederlandse legende op het ijs. Haar schaatspassie begon al op jonge leeftijd, en in 2010 werd ze Nederlands kampioen bij de junioren. Maar laten we niet vergeten dat Irene niet alleen op schaatsen staat; ze heeft ook een flinke dosis skeelerpower.

In de jaren die volgden, jongleerde Irene Schouten tussen langebaanschaatsen en marathonschaatsen. Ze stond op het podium met nationale en internationale titels, van de Europese marathonkampioenschappen in 2018 tot het winnen van goud op de Olympische Winterspelen van 2022 op de 3000 meter en 5000 meter.

Maar wacht, er is meer dan alleen schaatsen voor deze veelzijdige atlete. Naast haar ijskoude avonturen is Irene ook actief als boerin. Samen met haar ouders runt ze een melkveebedrijf in Andijk, waar ze niet alleen de koeien in de gaten houdt maar ook haar schaatscarrière naar nieuwe hoogten stuwt.

En laten we de recente triomfen niet vergeten! In maart 2023 veroverde Irene opnieuw de wereldtitel op de 5000 meter, met een Nederlands- en baanrecord in haar geliefde Thialf.

Dus, wie is Irene Schouten? Ze is niet alleen een schaatskoningin maar ook een boerenprinses, die met elke slag op het ijs en elke stap op de boerderij haar eigen verhaal schrijft. Wat brengt de toekomst voor deze ijverige en sportieve Nederlandse schone? Blijf schaatsen, Irene, we kijken uit naar de volgende bocht op jouw ongetwijfeld succesvolle parcours!

Waar heeft Irene Schouten haar vermogen mee opgebouwd?

Irene Schouten, de schaats- en skeelerkoningin, heeft haar vermogen niet alleen op het ijs, maar ook daarbuiten opgebouwd. Met een schaatscarrière vol overwinningen en medailles stroomt niet alleen het prijzengeld binnen, maar ook lucratieve sponsordeals van grote bedrijven zoals ZiuZ, Corendon en KPN.

Haar vermogen Irene Schouten is als een smeltende ijsberg, groter dan je denkt! Als kers op de taart draagt haar rol als boerin bij aan het financiële succes. Dus, of ze nu over het ijs zoeft of in de stal werkt, Irene bouwt niet alleen aan haar schaatstitels maar ook aan haar financiële imperium. Een echt schaatswonder met een portemonnee vol gouden slagen!


Hoeveel verdient Irene Schouten per maand?

Salaris Irene Schouten? Hoewel ze op het ijs schittert, is het exacte bedrag een mysterie. Als ambassadeur van de schaatssport en Olympisch kampioen zou je denken aan een vorstelijk inkomen. Het schijnt dat Irene zo'n €30.000 per jaar verdient, maar laten we eerlijk zijn, voor zo'n topsporter lijkt dat bijna een 'cool'-salaris.

Toch, tussen de boerderijtaken door en haar gouden medailles, blijft Irene schitteren, ongeacht wat er op haar bankrekening staat. Een salaris dat past bij haar ijskoude prestaties op de schaats en haar warme toewijding aan de sport!


Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Irene Schouten? 

Het exacte vermogen van Irene Schouten is niet bekend, maar wordt geschat op ongeveer 1 miljoen euro.

Wat is het geschatte salaris van Irene Schouten? 

Het geschatte salaris van Irene Schouten bedraagt naar verluidt zo'n €30.000 per jaar.

Is Irene Schouten Miljonair?

Ja, op basis van het geschatte vermogen kan worden aangenomen dat Irene Schouten als miljonair wordt beschouwd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen