Geld tips

Wat is het vermogen van Estavana Polman? [2024]

januari 25, 2024

Wat is het vermogen van Estavana Polman? In dit artikel duiken we in de financiële wereld van de getalenteerde Nederlandse handbalster. Estavana, niet alleen bekend van haar indrukwekkende handbalcarrière maar ook als partner van voormalig voetballer Rafael van der Vaart, heeft een geschat vermogen tussen de één en twee miljoen euro.

Benieuwd hoe ze dit heeft opgebouwd? We onthullen details over haar handbalsalaris, inkomstenbronnen buiten het veld en meer. Leer alles over Estavana Polman’s succesvolle financiële reis!

Wat is het vermogen van Estavana Polman?

Wat is het vermogen van Estavana Polman? Als succesvolle Nederlandse handbalster en socialemediapersoonlijkheid heeft Estavana haar vermogen naar schatting tussen de één en twee miljoen euro. Hoewel haar salaris in het handbal niet kan tippen aan voetbalsommen, verdient ze daarnaast via sociale media en televisieoptredens. Met haar jaarlijkse inkomen van ongeveer €60.000 bewijst Estavana dat ze niet alleen op het handbalveld, maar ook financieel, haar mannetje staat. Een echte alleskunner!

Wie is Estavana Polman?

Ontmoet de Nederlandse handbalster met een krachtige stoot en een stralende glimlach. Geboren op 5 augustus 1992 in Arnhem, begon Estavana haar carrière bij een lokale club in haar geboortestad. Haar handbaltalent bracht haar al snel naar de Eredivisie voordat ze in 2010 haar stempel drukte in het Nederlandse handbalteam. Een ware krachtpatser op het veld, met rugnummer 79 als haar kenmerk.

Polman’s hoogtepunt kwam in 2019 toen ze een sleutelrol speelde in het winnen van het wereldkampioenschap voor het Nederlandse handbalteam. Een prestatie die haar onsterfelijk maakte in de harten van handbalfans. Echter, zoals het leven gaat, moest ze zich in 2020 terugtrekken van de Olympische Spelen in Tokio vanwege een blessure, maar de vastberadenheid om in 2024 weer te schitteren is onmiskenbaar.

Maar wie is Estavana Polman buiten het handbalveld? Nou, ze is niet alleen een sporticoon. Haar privéleven heeft ook de schijnwerpers opgeëist vanwege haar relatie met voormalig voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze een dochter heeft. De twee verschenen zelfs samen in de realitysoap “Estavana in het Echt”.

Tegenwoordig schittert Estavana niet alleen op het handbalveld maar ook op televisie. Met bijna 300.000 volgers op Instagram heeft ze een aanzienlijk bereik. Haar veelzijdigheid blijkt niet alleen uit haar sportieve prestaties maar ook uit haar optredens op televisie en haar rol als ambassadrice voor verschillende merken.

In 2024 hoopt Estavana opnieuw te schitteren op de Olympische Spelen. Tot die tijd blijft ze niet alleen een krachtige handbalster, maar ook een inspiratiebron voor velen, zowel op als buiten het veld. Wie is Estavana Polman? Een dynamische sportvrouw die de wereld blijft betoveren met haar talent en charisma.

Waar heeft Estavana Polman haar vermogen mee opgebouwd?

Hoe heeft handbalster Estavana Polman haar vermogen eigenlijk in de steigers gezet? Nou, laten we eens een kijkje nemen in haar veelzijdige carrière! Naast haar indrukwekkende salaris in het handbal, heeft Estavana niet stilgezeten als het gaat om geld verdienen.

Haar vermogen Estavana Polman is niet alleen afkomstig van het handbalveld, maar ook van de lucratieve wereld van sociale media. Met bijna 300.000 volgers op Instagram heeft ze een enorm bereik, wat resulteert in betaalde samenwerkingen en sponsordeals.

Maar dat is nog niet alles! Estavana schittert ook op televisie en is het gezicht van verschillende merken. Ze heeft zichzelf tot een merk gemaakt en verdient zo niet alleen goals, maar ook flink wat euro’s. Dus, het vermogen Estavana Polman is niet alleen gebouwd met doelpunten, maar ook met slimme zakelijke zetten en een flinke dosis charisma. Handballen én bankrollen, Estavana doet het allemaal!

Hoeveel verdient Estavana Polman per maand?

Wat is het salaris van Estavana Polman eigenlijk? Nou, in de handbalwereld vliegen de miljoenen niet zoals bij voetballers, maar Estavana doet het zeker niet slecht.

Hoewel haar handbalsalaris niet te vergelijken is met Messi’s bankrekening, brengt het haar zo’n €60.000 per jaar. Niet slecht voor een vrouw die niet alleen op het handbalveld, maar ook op tv en sociale media schittert.

Dus, is het salaris Estavana Polman passend? Laten we zeggen dat ze niet alleen doelpunten scoort, maar ook flink wat euro’s in de pocket heeft. Een allround winnaar!

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Estavana Polman?

Het geschatte vermogen van Estavana Polman wordt tussen de één en twee miljoen euro geschat.

Wat is het geschatte salaris van Estavana Polman?

Het geschatte salaris van Estavana Polman bedraagt ongeveer €60.000 per jaar.

Is Estavana Polman Miljonair?

Ja, Estavana Polman wordt beschouwd als miljonair, gezien haar geschatte vermogen tussen de één en twee miljoen euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen