Geld tips

Wat is het vermogen van Luuk de Jong? [2024]

januari 24, 2024

Wat is het vermogen van Luuk de Jong in 2024? In deze inkijk gaan we op ontdekkingsreis door het leven van de geliefde PSV-spits.

Van zijn indrukwekkende carrière bij clubs als Sevilla en FC Barcelona tot zijn terugkeer naar Eindhoven, duiken we in de cijfers achter Luuk de Jong’s succes.

Ontdek hoe zijn topsalaris, geschat op meer dan drie miljoen euro per jaar, en slimme investeringen hebben bijgedragen aan een geschat vermogen van 10 miljoen euro. Leer alles over de man achter de doelpunten.

Wat is het vermogen van Luuk de Jong?

Wat is het vermogen van Luuk de Jong? Van De Graafschap tot Sevilla, Luuk de Jong heeft een voetbalreis gemaakt die niet alleen doelpunten opleverde maar ook een aanzienlijk vermogen.

Geschat op 10 miljoen euro, dankzij slimme investeringen en een topsalaris van meer dan twee miljoen euro per jaar bij PSV. Deze doelpuntenmachine, nu een clubicoon, bewijst dat zijn succes op het veld hand in hand gaat met zijn financiële welzijn.

Wie is Luuk de Jong?

Wie is Luuk de Jong? Geboren op 27 augustus 1990 in Aigle, Zwitserland, is Luuk de Jong een Nederlandse voetballer die zich heeft opgewerkt tot een gerespecteerde spits. Zijn voetbalavontuur begon bij De Graafschap, waarna hij de wereld overtrok, van FC Twente tot Sevilla en zelfs een pitstop bij FC Barcelona. Tijdens zijn seizoen bij Sevilla speelde hij een cruciale rol in het winnen van de UEFA Europa League in 2019.

Luuk de Jong is niet alleen bekend om zijn doelpunten, maar ook om zijn familiale banden. Zijn oudere broer, Siem de Jong, deelde het voetbaltoneel met hem, vooral bij Ajax. Samen beleefden ze hoogte- en dieptepunten, een verhaal van twee broers geworteld in het voetbal.

Terug naar Luuk: na avonturen in het buitenland keerde hij in 2022 terug naar PSV, waar hij eerder successen vierde. Met meer dan 150 doelpunten voor de club is hij uitgegroeid tot een waar clubicoon. Zijn imposante carrière omvat vier landskampioenschappen en twee KNVB Bekers.

Wat is Luuk de Jong’s huidige functie? Op dit moment is hij de spits en blikvanger van PSV, waar hij niet alleen doelpunten maakt, maar ook zijn vermogen vergroot. Geschat op 10 miljoen euro, dankzij een vorstelijk salaris van meer dan twee miljoen euro per jaar bij PSV, bewijst Luuk de Jong dat hij niet alleen op het veld, maar ook financieel een ware topper is.

Waar heeft Luuk de Jong zijn vermogen mee opgebouwd?

Vermogen Luuk de Jong, daar kunnen we wel een boek over schrijven! Deze doelpuntenmachine heeft niet alleen de netten laten trillen, maar ook zijn bankrekening laten groeien. Met een carrière die begon bij De Graafschap en hem langs clubs als FC Twente, Sevilla, en zelfs FC Barcelona bracht, heeft Luuk de Jong niet stilgezeten.

Zijn vermogen? Geschat op zo’n 10 miljoen euro, en dat is niet alleen te danken aan zijn indrukwekkende salaris van meer dan drie miljoen euro per jaar bij PSV. Nee, Luuk is ook een slimme investeerder. Samen met broer Sim verhuurt hij een appartement in Amstelveen, wat maandelijks zo’n 1.650 euro in het laatje brengt. Goals op het veld en slimme zetten buiten het veld – Luuk de Jong bewijst dat zijn vermogen niet alleen uit doelpunten bestaat!

Hoeveel verdient Luuk de Jong per maand?

Salaris Luuk de Jong? Dat is geen geheim meer! De PSV-spits trekt jaarlijks meer dan twee miljoen euro binnen, en dat is niet mis. Voor elke net-bulderende goal lijkt hij een extra euro in zijn spaarpot te gooien. Is het salaris passend voor zijn functie? Nou, als je elke keer dat je een doelpunt scoort de kassa hoort rinkelen, dan zeg ik: absoluut! Het is alsof hij doelpunten én euro’s in zijn zak stopt. Voor Luuk de Jong is het niet alleen een spel op het veld, maar ook een financieel doelpunt waar hij met volle kracht op afgaat!

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Luuk de Jong?

Het geschatte vermogen van Luuk de Jong wordt gemeld op ongeveer 10 miljoen euro.

Wat is het geschatte salaris van Luuk de Jong?

Het geschatte salaris van Luuk de Jong bij PSV bedraagt meer dan twee miljoen euro per jaar.

Is Luuk de Jong Miljonair?

Ja, Luuk de Jong wordt beschouwd als een multimiljonair, gezien zijn geschatte vermogen en het aanzienlijke salaris dat hij verdient bij PSV.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen

>