Geld verdienen

10 manieren om snel geld te verdienen met je telefoon!

februari 2, 2023

Geld is vrij belangrijk. Wie zegt van niet, heeft er nog nooit een ernstig gebrek aan gehad. Het maakt niet gelukkig, maar het is wel degelijk handig. Wij van GeldVriend.nl weten daar alles van. Gelukkig weten we ook dat de huidige tijd ons voldoende kansen biedt om geld te verdienen. 

Het is zelfs mogelijk om geld te verdienen vanaf je telefoon. Snel geld verdienen met je telefoon klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Wij gaan he vandaag inlichten over tien manieren om dit voor elkaar te krijgen. Laten we maar snel eens beginnen. 


Vul enquêtes in 

Geld verdienen met je telefoon kan met het invullen van online-enquêtes. Geld verdienen met je telefoon op deze manier wordt steeds populairder. Dat is helemaal niet gek, het is namelijk super makkelijk. Er zijn diverse bedrijven die dit aanbieden. Je kunt je hier inschrijven en vervolgens beginnen met de enquêtes invullen. Deze enquêtes zijn meestal bedoeld om bedrijven of overheden informatie te geven over bepaalde doelgroepen en/of onderwerpen. De bedrijven of overheden betalen het bedrijf waar jij bent ingeschreven om informatie te verzamelen. Die informatie geef jij ze.

In ruil voor de informatie die je prijsgeeft in de vragenlijsten krijg je natuurlijk een vergoeding. De vergoeding is te verkrijgen in verschillende waardebonnen, maar meestal kun je het ook gestort krijgen op je PayPal account o.i.d. 

Websites en apps testen

Het is erg belangrijk dat websites en apps werken. Tegenwoordig meer dan ooit, want dit zijn enorme verdienmodellen. Bedrijven verdienen veel geld aan hun websites en apps. Daarom willen ze er zeker van zijn dat het allemaal naar behoren werkt. Jij kunt daarvoor zorgen én een leuk zakcentje verdienen

Het enige dat je voor deze taak nodig hebt, is eigenlijk een laptop met een goede internetverbinding. Mocht je eenmaal de website of de app hebben getest, kun je feedback geven. De bouwers van de app of website kunnen wat met deze feedback. Ze verbeteren op basis van je feedback de app of website en dát is waar jij geld voor krijgt. 

Verdien geld met apps

Er is tegenwoordig ook geld te verdienen met apps. Dit kan bijvoorbeeld met de Lucky13 app. Je beantwoordt hier vragen in de vorm van een quiz. Als je de quiz wint, krijg (een deel van) de prijzenpot. De Amerikaanse variant HQ betaalt beter, maar hier heb je minder kans om te winnen. 

Ook bijvoorbeeld Google Opinion Rewards stelt je in staat geld te verdienen. Je krijgt hier wederom enquêtes aangeboden. Dit kunnen hele specifieke vragen zijn, maar ook wat meer algemene vragen. Je krijgt hier helaas geen grote vergoeding voor en alleen in de Play Store. 

Daarnaast is SmartSpotter een mooie app om geld mee te verdienen. Deze app vraagt je om foto’s te maken van producten in bepaalde winkels. Je wordt als het ware ingehuurd door de fabrikant om te laten zien hoe een product wordt weergeven in de winkel. 

Maak gebruik van spaarprogramma’s 

Een spaarprogramma kan van alles inhouden. Het komt er in wezen op neer dat jij geld krijgt voor het uitvoeren van bepaalde handelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van nieuwe leden voor een site, bedrijf of vereniging. Ook het lezen van e-mails, het klikken op advertenties en het bekijken van advertenties kunnen tot de mogelijkheden behoren. 

Online winkelen met cashback

Online winkelen en hier geld mee verdienen? Ja, dat lees je goed. Eigenlijk krijg je geld terug voor een aankoop die je hebt gedaan. Voor mensen die veel winkelen, is dat dus een leuke verrassing. Hoe dit werkt? Je moet dit meestal doen bij een cashback website of een spaarprogramma. Voorbeelden hiervan zijn EuroClix en CashbackXL. 

Verkoop je spullen

Kijk eens om je heen. In je huis of in je kamer. De kans bestaat dat je véél te veel spullen hebt. Spullen die je net gebruikt. Spullen die je eigenlijk niet nodig hebt. Misschien zelfs spullen die je helemaal niet wilt. Zonde om die dan in huis te hebben, toch? Daar is Geldvriend.nl het helemaal mee eens. 

Toch betekent dit niet dat niemand anders er blij mee is. De spullen die jij hebt en niet wilt, kunnen een wereld van verschil maken voor een ander. Nee, je hoeft het van ons niet te doneren aan een goed doel. Dat mag natuurlijk wel, maar je kunt het ook verkopen. Denk hierbij eens aan het welbekende platform Marktplaats. Maak een advertentie aan en verkoop je spullen voor een marktconforme prijs. Ook voor kleding is er een platform genaamd Vinted. Dit kan je best een leuk zakcentje opleveren, afhankelijk van hoeveel spullen je hebt. Ook de staat waarin die spullen zich verkeren, bepaalt natuurlijk de waarde. 

Affiliate marketing

Marketing is booming business. Je kent het begrip ‘marketing’ vast wel, maar ken je affiliate marketing ook? Bij deze manier van marketing draait het eigenlijk allemaal om de leads die je binnenbrengt. Jij wordt dan de ‘affiliate’ genoemd, wat vrij kan worden naar partner. Net als met normale marketing is ook bij affiliate marketing het doel om meer klanten te werven.

Als affiliate doe je dit geheel op je eigen manier. Je promoot een bedrijf waar jij een partnership mee hebt en doet dit zoals je wilt. Je kunt bijvoorbeeld op straat gaan flyeren, of een socialmediacampagne opstarten. Een manier hoe je hier geld mee kunt verdienen is via een afgesproken commissie. Een veel gebruikte manier is dan een bepaalde code of link die de affiliate aan leads geeft. Zo weet het bedrijf waar de affiliate voor werkt dat de leads van hem of haar komen, en kunnen ze een commissie gaan uitkeren. 

Investeren in crypto

Crypto is de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Toch is het enorm volatiel en brengt het genoeg risico’s met zich mee. Je hoeft eigenlijk alleen maar te Googlen op ‘Sam Bankman Fried’ of op ‘FTX’. Daarnaast kun je ook kijken naar de Bitcoinkoers van de afgelopen twee jaar. De Bitcoin is vrij leidend voor de gehele cryptomarkt en heeft behoorlijk geschommeld. 

Toch is er ook genoeg geld te verdienen met crypto! Je kunt profiteren van zowel prijsstijgingen als prijsdalingen (door bijvoorbeeld short te gaan) en het is allemaal vanuit huis te doen. Wel vereist dit veel kennis (en dus oefening) als je een trader wil worden. Ook voor de lange termijn is winst niet gegarandeerd, maar het is zeker eens de moeite waard om naar te kijken. 

Bouw een following op social media 

Social media is niet meer weg te denken uit de huidige tijd. Het beheerst bijna onze levens, het beïnvloed het zeker. Dit kun je ook gebruiken voor je portemonnee. Bijvoorbeeld door een grote following op te bouwen. Als je deze al hebt, is het al helemaal makkelijk.

Je kunt dan partnerschappen aangaan met bedrijven/merken. In ruil voor de promotie van deze merken krijg je vaak een vergoeding. De hoogte hiervan is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je following. Het inzetten van je following voor het verdienen van geld wordt ook wel het ‘monetizen van je following’ genoemd.

Verkoop je oude telefoon

Je hebt vast wel één of meerdere oude telefoon(s) liggen. Deze is/zijn nog geld waard! Oude telefoons kun je verkopen aan een particulier, bijvoorbeeld via Marktplaats. Daarnaast kun je hem verkopen aan een bedrijf. Bedrijven zullen de telefoon refurbished doorverkopen, of gebruiken voor de onderdelen die nog bruikbaar zijn.

De kans is vrij groot dat je je telefoon niet meer zult gebruiken, dus verkoop hem lekker. Dit kan je zomaar een paar honderd euro opleveren. Dat is mooi meegenomen, toch? 

Conclusie

Snel geld verdienen, vandaag nog. Dat is wat je wil en dat is wat mogelijk is. We hopen dat je dit hebt geleerd van deze blog. 

Er zijn verscheidene manieren die je kunt inzetten om vandaag nog snel geld te verdienen met je telefoon. Van het handelen in crypto tot aan je oude spullen verkopen en van enquêtes invullen tot affiliate marketing; er zijn genoeg opties. 

Je hebt hier vaak niet veel voor nodig. Toch is het raadzaam om je altijd eens goed te verdiepen in de voorwaarden en het onderwerp zelfs. Bij de ene methode komt een stuk meer kijken dan bij de ander, dus neem dit ook goed in acht. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen