Ondernemen

EK-nieuws: robot deelt handtekeningen Nederlands elftal uit

juni 13, 2024

Voor het bemachtigen van een handtekening hoeven Oranjespelers niet meer naar het veld. Bitvavo, Nederlands grootste crypto exchange en trotse partner van de KNVB, lanceert ook tijdens EURO2024 hun speciaal ontwikkelde robotarm. Met deze arm kunnen fans hun voetbalshirt laten signeren met handtekeningen van hun favoriete spelers van het Nederlands elftal. De robot is te vinden in de officiële fanshop van de KNVB op Utrecht Centraal. Tijdens het WK’22 leidde aanvoerder Virgil van Dijk de ranglijst van meest gevraagde handtekeningen, gevolgd door Frenkie de Jong.

handtekeningen robot

Bitvavo brengt Oranje dichterbij de fans

‘Bitvavo is partner van de KNVB. Daarom zochten we iets om dat partnerschap zichtbaar te maken’, zegt Marcel Ribbens, Head of Brand and Communication bij Bitvavo. ‘Ons bedrijf draait om Crypto en nieuwe technologie. Vandaar dat we uitkwamen bij iets innovatiefs als een robotarm die handtekeningen zet. Het is mooi om te zien dat fans in de rij staan om een handtekening te krijgen van hun favoriete speler. Natuurlijk is het de ultieme ervaring om tegenover je Oranjeheld te staan, maar de reacties waren erg positief.’  

Oranje is sinds 10 juni van de buitenwereld afgesloten. De Bitvavo-robotarm heeft alle handtekeningen van de spelers in de EK-selectie geprogrammeerd. Oranje-fans kunnen daarmee dus alsnog een handtekening scoren van onder anderen Denzel Dumfries, Virgil van Dijk, Tijjani Reijnders en Xavi Simons of iedere andere speler.

De actie sluit naadloos aan bij het KNVB motto “Create History”. Voor fans die een shirt laten signeren, is dat een moment dat ze zullen herinneren. Het is een blijvend aandenken van hun Oranjehelden. Marcel Ribbens: ‘We brengen Oranje met deze handtekeningen robot dichterbij de fans.’

Officiële KNVB Fanstore op Utrecht Centraal 

Op Utrecht Centraal heeft de KNVB voor het eerst ooit een fanstore gevestigd, waar de robotarm een prominente plek heeft. Deze store is dagelijks geopend en voor iedereen gratis toegankelijk. Fans kunnen een handtekening laten zetten op zowel nieuw gekochte shirts als oudere oranje shirts. 

KNVB en Bitvavo verlengen partnerschap tot 2026

Bitvavo is al sinds maart 2022 partner van het Nederlandse voetbal, naast ING, Nike, KPN, Albert Heijn en Nederlandse Loterij. De KNVB en Bitvavo hebben de samenwerking verlengd tot juli 2026. Innovatie staat centraal binnen het partnerschap tussen de KNVB en Bitvavo, vooral op het gebied van Oranjebeleving.

Over Bitvavo

Bitvavo, opgericht in 2018 in Amsterdam, is de grootste crypto exchange van de Benelux. Meer dan 1,5 miljoen Nederlandse gebruikers waarderen Bitvavo om het krachtige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare platform, waar je tegen lage kosten meer dan 275 verschillende crypto kunt verhandelen. Bovendien is Bitvavo geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen