Ondernemen

Wat is het vermogen van Frenkie de Jong? [2024]

mei 1, 2024

Wat is het vermogen van Frenkie de Jong? Ben je ook benieuwd naar hoe deze Ajax-voetballer en Barcelona-ster zijn fortuin heeft vergaard? In dit artikel duiken we in de wereld van Frenkie's financiën, zijn geschatte salaris en vermogen.

Van zijn bescheiden begin bij ASV Arkel tot zijn indrukwekkende transfer naar Barcelona, laten we eens kijken hoe Frenkie de Jong zijn geld heeft verdiend en wat zijn bankrekening zoal te bieden heeft!

Wat is het vermogen van Frenkie de Jong?

Wat is het vermogen van Frenkie de Jong? Als voormalig Ajax-voetballer en huidige speler van Barcelona heeft Frenkie de Jong een indrukwekkende carrière opgebouwd. Zijn geschatte vermogen wordt op maar liefst €100 miljoen geschat. Dat is heel wat meer dan zijn oud-teamgenoot Memphis Depay!

Dit komt voornamelijk door zijn lucratieve transfer naar Barcelona. Hoewel zijn salaris niet exact bekend is, wordt gespeculeerd dat het jaarlijks rond de €24 miljoen ligt. Frenkie's financiële situatie lijkt dus net zo solide als zijn spel op het veld!

Wie is Frenkie de Jong?

Wie is Frenkie de Jong? Frenkie de Jong, geboren op 12 mei 1997, is een Nederlandse voetballer die vanuit bescheiden beginjaren een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd. Hij begon zijn reis in de voetbalwereld bij ASV Arkel, een club uit een dorp nabij Rotterdam. Zijn talent werd al op jonge leeftijd opgemerkt, waardoor hij op achtjarige leeftijd werd gescout door Willem II. Hoewel hij slechts een paar minuten speelde bij Willem II, viel hij op tijdens een wedstrijd tegen ADO Den Haag.

Ajax nam Frenkie voor slechts één euro over van Willem II, maar het bleek een gouden zet te zijn. Bij Ajax maakte hij naam als een van de meest getalenteerde spelers in de Eredivisie. Zijn dynamische spel en ongeëvenaarde balcontrole maakten hem snel geliefd bij de fans.

In 2019 maakte Frenkie de sprong naar Barcelona, waar hij zich aansloot bij een van 's werelds meest prestigieuze voetbalclubs. Zijn transfer naar Barcelona voor een recordbedrag van ruim 90 miljoen euro maakte hem niet alleen rijk, maar bevestigde ook zijn status als een van de beste spelers ter wereld.

Tegenwoordig vervult Frenkie de Jong de rol van middenvelder bij Barcelona en het Nederlands elftal. Zijn spel wordt gekenmerkt door zijn uitstekende balbehandeling, visie op het veld en vermogen om het spel te dicteren. Met zijn onmiskenbare talent en vastberadenheid zal Frenkie de Jong ongetwijfeld nog vele successen behalen in zijn voetbalcarrière!

Waar heeft Frenkie de Jong zijn vermogen mee opgebouwd?

Hoe heeft Frenkie de Jong zijn vermogen opgebouwd? Nou, dat is een interessant verhaal! Frenkie's fortuin komt voornamelijk voort uit zijn carrière als voetballer. Met zijn ongelooflijke talent en harde werk heeft hij indruk gemaakt bij clubs als Ajax en Barcelona.

Zijn lucratieve transfer naar Barcelona voor meer dan 90 miljoen euro heeft zijn vermogen aanzienlijk vergroot. Daarnaast verdient hij een vorstelijk salaris, geschat op zo'n 24 miljoen euro per jaar. Met zijn geweldige spel en slimme zakelijke beslissingen heeft Frenkie de Jong zichzelf echt op de kaart gezet als een van de best verdienende voetballers ter wereld. Kortom, zijn vermogen heeft hij verdiend met zijn voetbaltalent en een beetje geluk bij het maken van slimme deals!

Hoeveel verdient Frenkie de Jong per maand?

Wat is het salaris van Frenkie de Jong eigenlijk? Tja, dat blijft een mysterie! Zijn exacte salaris is niet publiekelijk bekend. Maar laten we eerlijk zijn, als een toptalent bij Barcelona zal zijn salaris ongetwijfeld behoorlijk hoog zijn. En laten we eerlijk zijn, hij verdient vast wel genoeg om zijn voetbalschoenen te betalen! Als een van de beste middenvelders ter wereld lijkt het salaris van Frenkie de Jong zeker passend voor zijn belangrijke rol op het veld.

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Frenkie de Jong? 

Het geschatte vermogen van Frenkie de Jong wordt geschat op ongeveer €100 miljoen.

Wat is het geschatte salaris van Frenkie de Jong? 

Het geschatte salaris van Frenkie de Jong bedraagt naar verluidt zo'n €24 miljoen per jaar.

Is Frenkie de Jong Miljonair?

Met een geschat vermogen van €100 miljoen kan Frenkie de Jong zeker worden beschouwd als miljonair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook interessant

Andere bekeken ook de volgende artikelen